Баща бе осъден на две доживотни присъди за това, че

...
Баща бе осъден на две доживотни присъди за това, че
Коментари Харесай

Баща уби бебето си, изнасилвайки го орално

Баща бе наказан на две доживотни присъди за това, че е умъртвил 15-месечното си момиченце, до момента в който го изнасилвал орално. 26-годишният Стивън Дюман от Траверс Сити в американския щат Мичиган бе приет за отговорен по обвиняване в ликвидиране първа степен и тежко полово принуждение от правосъдните заседатели, които се срещнаха с ужасяващи показания и фотоси на жертвата, направени час преди гибелта й, предишния септември. През август 2011 година бебето Евелин Дюман е било намерено в спалнята на мобилния дом на родителите си, да кърви от носа, в безсъзнание и без да диша.

Първоначално се смяташе, че Дюман е изгубил скъпо време от момента на откриването на детето до повикването на кола за спешна помощ. По-късно обаче той споделил на майката Наташа Майтланд, че бебето се е задавило с употребен кондом. Майтланд, която е била на работа по време на гибелта на дъщеричката си, приказва пред осъждам Гордън Куист в съда в Гранд Рапидс преди оповестяването на присъдата.

Тя разкри, че е изгорила и унищожила всичките доказателства за взаимния й живот със Стивън, тъй като желае изцяло да го не помни, написа mlive.com. “Ако ме помолят да те опиша, аз ще кажа единствено две думи – страхливец и страшилище. Ти си страшилище поради това, което направи с Евелин, че направи такова извънредно нещо, с което лиши живота й. Не мога да опиша с думи какъв брой болежка ми аргументи. Никога няма да чуя първите й думи, да видя първите й стъпки. Ти си злобен човек”, сподели потресената майка.

Помощник-прокурорът Фил Грийн сподели през вчерашния ден, че закононарушението “е едно от най-отвратителните и ужасните закононарушения, които някой може да извърши”. “Той освен, че я изнасилил орално, само че и я оставил на земята, с цел да почине. Въобще не се е обаждал на незабавния телефон 911. Въобще не се е опитал да направи нещо, с цел да избави живота й”, сподели още той.

По време на процеса Дюман твърдеше, че е оставил щерка си да спи на леглото, а той е излязъл на открито да изпуши цигара. Когато се върнал тя лежала на пода и не дишала, а в устата си имала кондом. Тестове посочили, че ДНК-то по външната страна на презерватива принадлежи на бебето, а по вътрешната на бащата. По думите на Грийн, бащата първо умъртвил бебето, изнасилвайки го орално, а след това измислил сюжета, с цел да прикрие закононарушението и гибелта да бъде обяснена с трагичен случай. /БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР