Башар Рахал потвърди славата си на голям женкар. Той не

...
Башар Рахал потвърди славата си на голям женкар. Той не
Коментари Харесай

Ексклузивно в Kliuki.bg: Вижте новата мацка на Башар Рахал!

Башар Рахал удостовери славата си на огромен коцкар. Той не страда от женско внимание, въпреки да е на 48 година и да му е време да открие любовта на живота си.

Днес, към 16 ч. следобяд, кореспондент на Kliuki.bg улови артиста да пие пиво с красива брюнетка в заведение посред ул. „ Витоша “ в центъра на София. Двамата изглеждаха очевидно в свалка, тъй като той заплати сметката, само че явно още тя не е паднала в обятията му, тъй като не се държаха за ръце, когато станаха. Разбира се, и това ще стане, в случай че женкарят Башо си го е наумил.

След развода Рахал е като отвързан. Сменя гадже след гадже и се забавлява, грабейки от живота с цялостни шепи.

Жената с него от през днешния ден наподобява стройна и сексапилна. Актьорът на други не обръща внимание, единствено хубавици се въртят около него, въпреки той самият да не е хубав.

Башар не може да бъде дълго с една жена. Той неведнъж постави рога на брачната половинка си, до момента в който тя се скъсваше от работа, с цел да изхранва децата му.

Актьорът продължава да смъква всичко женско и да нехае какво се случва с децата му в Съединени американски щати. Това е най-жалкото. Той избяга от Америка, с цел да развива кариерата си и да смъква всички женско.

Тагове: Башар Рахал
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР