Башар Рахал и Яна Маринова се забъркват в общ телевизионен

...
Башар Рахал и Яна Маринова се забъркват в общ телевизионен
Коментари Харесай

Башар Рахал и Яна Маринова застават зад общ филм

Башар Рахал и Яна Маринова се " забъркват " в общ ефирен план. " Привличане " е още един нов български филм, който ще зарадва феновете на родното кино.

В центъра на сюжета е завладяваща история за триумфа, упоритостите и любовта, разкриваща доста настоящи и всемирен тематики, които вълнуват всички генерации, а изключителната танцова хореография и динамичността на лентата ще я създадат друга и запаметяваща се.

 Снимка 307937

" За мен този филм е една доста същинска история за живота в учебно заведение и отвън него подобен какъвто е, за конфликта сред поколенията и за това какъв брой е значимо да намерим салдото, допирната точка, в която прекосяваме границата на разделянето, одобряваме разликите между тях и заставаме от една страна.

Мисля, че с Яна Маринова, страхотния актьорски състав и целия този възторг, с който сме заредени, ще спечелим почитателите на българското кино ", сподели Башар Рахал в " Здравей, България " през днешния ден, където беше посетител дружно с колежката си Яна Маринова.

 Снимка 307935

Двамата артисти са и продуценти на лентата, а режисьор е Мартин Макариев - брачен партньор на актрисата Луиза Григорова. Естествено и тя ще е измежду актьорския състав на " Привличане " дружно с Александър Сано, Койна Русева, Радина Боршош.

Башар Рахал също ще влезе в роля - притежател на частно учебно заведение. И Яна Маринова ще има роля, като се изключи че е създател и на сюжета с Борислав Захариев и Георги Ангелов.

 Снимка 307936

" И родителите, и децата ще открият по нещо близко, ще вземат по нещо за себе си. Филмът ще ги накара да се засмеят, само че и да се замислят, а танците носят доста мощен спомагателен заряд.

Това е свежа учебна драма за нашето време, която предизвика и няма да остави никого безразличен ", добави актрисата Яна Маринова, която влиза в ролята на учителка, подложена на операциите от своя колежка.

" Привличане " е най-новият български филм, който се осъществя с поддръжката на Нова Броудкастинг Груп и ще се популяризира в кината от " Лента " при започване на 2018 година След " Маймуна ", " Бензин ", " Воевода ", на 13 октомври следва премиера на още една българска продукция - " Вездесъщият ".

сн.: пиар
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР