Бързо разбрах, че в живота има много мъже, но повечето

...
Бързо разбрах, че в живота има много мъже, но повечето
Коментари Харесай

Бояна Шарлопова се изпокара с доведената си дъщеря

Бързо разбрах, че в живота има доста мъже, само че множеството от тях са с малко „ м “, твърди бизнес дамата, представена от " Марица ".

Бояна Шарлопова е от тези дами, чието наличие единствено за секунди може да прикове вниманието ви. Тя е майка на четири деца, само че и уверена бизнес дама. Вродената ѝ грациозност се добавя от ангелската ѝ хубост. А вътрешната убеденост ѝ оказва помощ да плува с лекост в бруталния свят на бизнеса. 

Днес, пет години след неочакваната гибел на брачна половинка ѝ - предприемача и визионер Стефан Шарлопов, Бояна ловко развива компанията, основана от него. Семейният бранд ръководи компании с друга активност - от туризъм, хотелиерство и ресторантьорство до търговия с недвижими парцели. Отскоро в портфолиото им  влиза и построяването на фотоволтаични системи за произвеждане на зелена сила.



Една нежна госпожица завърта с финес големия контрабас тъкмо до шадраваните, в центъра на Пловдив. Тя е облечена дискретно ​- тънък плетен шал обгръща стройните ѝ бедра, а изящна диадема украсява челото ѝ. В началото на новия век Бояна Кехайова е единствено на двайсетина години и застава пред обектива на майстора на изящната снимка Стефан Андреев, пловдивчанина, който развиваше свое студио във Вашингтон.

Зад океана Стефан снима по поръчка на Белия дом, Пентагона, Едуард Кенеди, хотелите „ Риц ” и „ Радисън ”, както и за фамозната марка „ Версаче ”. Лятото обаче гостува в родния Пловдив, където снима Бояна в изобретателна фотосесия с облекла на дизайнера Мирослав Стамов.

 „ Миро и Стефан бяха доста занимателни, събрахме цялата основна улица на Пловдив. По това време бях по-плаха, затворена и притеснителна. Стефан Андреев обаче ме предразположи да бъда по-разкрепостена. Мисля, че се получи добра химия сред мен, модела и него, фотографа. Химия, която е наложителна за една добра  фотография. Съжалявам че десетина години по-късно загубихме този огромен гений (Стефан Андреев) “ -спомня си през днешния ден красивата Бояна.



Детството ѝ минава под тепетата, живее тук до 24-тата си година, учи в ПУ „ Микробиология и генетика “. Завършва университета през 1999 година „ Веднага си открих работа по специалността. Имах другар софиянец и по този начин любовта ме дръпна към София. Повечето години от живота ми минаха там “, смее се пловдивчанката. Днес, близо 20 години по-късно, модата е останала настрана от живота ѝ. А една съдбовна среща прекатурва живота ѝ и трансформира всичко. В София Бояна работи в компанията на небезизвестния Стефан Шарлопов - визионер и предприемач, който приживе сътвори империя в областта на туризма. И освен!

Бояна ​е сполучлив микробиолог в една от компаниите му. Срещат се там, в лабораторията. Запознават се, само че не всичко в живота се случва елементарно. Особено огромната обич! Така че щастливият завършек на тяхната история занапред следва. Бояна помни по този начин първия им диалог: „ Срещата ми с него беше съдбоносна. Винаги съм знаела, че това е моят мъж.



Бояна Шарлопова с четирите си деца

От пръв взор бях запленена от него, само че и обезпокоена. Той също ​- говореше доста, аз пък мълчах. Сякаш нямаше да се получи, само че с всяка последваща среща разбирахме по какъв начин си допълваме изреченията ​- той го стартира, аз го доправям. Бих го нарекла ​-карма. Стефан е най-големият ​учител в живота ми.

Начинът, по който си потегли от този свят, също беше урок ​- като че ли си потегли, с цел да ме научи, че мога да се оправя и сама, да продължа делото, което е почнал. Мисля си - съумях, нищо че първоначално нямах тази убеденост. Вярвам, че до всеки мощен мъж стои една мощна жена. Убедих се в това през тези тежки 5 години, откогато той си отиде “, заключава дамата.

Двамата основават крепко семейство

Бояна е майка на четири от петте му деца: двете дъщери ​- Бояна (21 години) и Стефани (19 години) и близнаците Георги и Илия. Приживе Стефан не я приготвя да взе участие в бизнеса му, само че ѝ дава най-ценния съвет: В една джентълменска спогодба би трябвало да има двама джентълмени. Учи я също по какъв начин да разпознава хората, на кого може да разчита. Както и от кого да се пази.

Внезапната му гибел ​- при започване на февруари 2018-а, обаче слага Бояна в друга обстановка. „ Трябваше да скоча в дълбокото, само че осъзнах, че по някакъв метод съм била готова за този миг. Бързо разбрах, че в живота има доста мъже, само че множеството от тях са с малко „ м “. Бизнесът е мъжки свят и ние дамите, изключително в случай че сме руси и красиви, не сме одобрявани добре в него.

Съпругът ми имаше малко бизнеси, в които е имал съдружници. След като си отиде, разбрах, че там няма мъже ​-  видят ли жена, желаят да я смачкат! Независимо какъв брой са получили от мъжа ми, тъй като той правеше хората към себе си богати. Само че тези, на които е помагал най-вече - те се обърнаха против мен “, споделя през днешния ден красивата дама.

От една година не сме дружно и с Ева Шарлопова-Гергинова, споделя пловдивчанката. Най-голямата щерка на Стефан Шарлопов, от първия му брак, е изпълнителен шеф на „ Шарлопов Груп " още преди Бояна да влезе в бизнеса. След гибелта на Шарлопов двете дами с години ръководят империята на българския Доналд Тръмп.

„ Вече не сме дружно и това не съм го споменавала пред друга медия. Да, пътищата ни с Ева се разделиха и това стана още предходната година, през февруари - този месец е знаков за фамилията! Но аз знам, че постоянно когато някой си тръгне от живота ти, различен влиза в него! Когато една врата се затваря, друга се отваря. Въпросът е по какъв начин ще погледнеш на тези тежки моменти и какво ще научиш от тях “, споделя помъдрялата дама.   
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР