Бързо растящата през последните месеци A1 Gaming League стартира поредица

...
Бързо растящата през последните месеци A1 Gaming League стартира поредица
Коментари Харесай

Серия от онлайн турнири с подкрепата на Huawei започват в A1 Gaming League

Бързо растящата през последните месеци A1 Gaming League започва поредност от онлайн интензивности взаимно с Huawei, които напълно неотдавна зарадваха почитателите си с най-новия телефон P40 Pro. Флагманът е към този момент на пазара и до 30 юни или до привършване на количествата ще се предлага в комплект със смарт часовник Huawei Watch GT 2. Смартфонът се предлага и с тарифен проект от А1, а доставката му е безвъзмездна за цялата страна.

По мотив най-новия си артикул водещият производител на телекомуникационно съоръжение се включи интензивно към набиращите известност онлайн шампионати на най-известната гейминг лига у нас. Турнирите и провокациите ще носят името A1GL P40 Pro Challenge и ще дават на почитателите доста игри, отборни и соло надпревари, гост-стриймъри в канала на лигата по Twitch TV и, несъмнено, награди, обезпечени от Huawei.



Поредицата A1GL P40 Pro Challenge ще включва игрите Brawl Stars, Fortnite, DotA2, CS:GO, PES и всеки искащ да взе участие е добре пристигнал, като се запише на уеб страницата www.a1gaming.bg. Когато няма шампионати, в Twitch канала ще гостуват обичани български стриймъри, тъй че се абонирайте още в този момент тук и не ги пропускайте.

Инициативата беше оповестена предишния уикенд по време на плейофите по Counter-Strike:GO, които бяха следени от близо 25 000 души онлайн. Решаващите мачове на полуфиналите и в двете вечери за първи път бяха предавани и директно в телевизионния ефир на MAX Sport 2.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР