Бързо производство за нанасяне на телесна повреда по хулигански подбуди

...
Бързо производство за нанасяне на телесна повреда по хулигански подбуди
Коментари Харесай

Див екшън в Смирненски! Смляха от бой млад мъж пред жени и деца!

Бързо произвеждане за нанасяне на телесна щета по хулигански подбуди е формирано против 34-годишен мъж. Вчера към 19 часа във Второ районно управление (на МВР) бил получен сигнал за сдърпване сред водачите на два автомобила след злополука с незначителни материални вреди на ул. " Рая “.  На място било изяснено, че виновният водач, 34-годишен престъпно проявен, бил нанесъл удари на другия участник, на 38 години. В резултат на побоя мъжът не е потърпевш съществено. Спрямо нападателя му е взета 24-часова мярка за неотклонение. Това оповестиха от ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив.

Plovdiv24.bg научи обаче, че екшънът се е разиграл в комплекс от затворен вид в " Смирненски ". Истинската причина за възникването на спора не е пътнотранспортното произшествие, а забележка от страна на по-възрастния мъж към приятелката на другия участник за паркирана кола.

Явно афектирана от репликата, младата жена повиква приятеля си, който в началото удря с джипа си колата на 38-годишния, след което го вижда и стартира да му нанася голям брой удари. Всичко това става пред погледите на десетки очевидци, в това число майки и дребни деца, играещи на близката площадка. Нещо повече - даже детето на потърпевшия вижда всичко с очите си, тъй като също е било там.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР