Бързо производство е образувано в Районното управление в Свиленград спрямо

...
Бързо производство е образувано в Районното управление в Свиленград спрямо
Коментари Харесай

Хванаха сириец, шофирал без книжка, на ГКПП „Капитан Андреево“

Бързо произвеждане е формирано в Районното ръководство в Свиленград по отношение на 22-годишен недееспособен сириец, управлявал автомобил без брошура и в след влезнало в действие наказателно разпореждане в едногодишен период за същото действие. Това показват от районния пресцентър на Министерство на вътрешните работи в Хасково.

Мъжът, управлявайки лек автомобил „ Фолксваген ", се явил на трасе „ вход за леки коли " на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ". При информация се открило, че е с адрес в Асеновград и че не има удостоверение за правоуправление, а и има наложено наказване за шофиране.

Мярката му на задържане е била до 24 часа по стартиралото бързо произвеждане.

Българска телеграфна агенция напомня, че това е следващият случай на арестуван лидер без брошура на граничния пункт. В края на септември гранични служители на реда откриха на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево " дрогиран водач без брошура, пренасящ в колата си 9 кг. опиати. Тогава на пункта за влизане в страната бе открит 38-годишен непознат жител от иракски генезис. Граничните служители на реда открили, че е разгласен за търсене в ШИС от немските управляващи. От чиновник на FRONTEX - немски офицер, работещ на пункта, е получена спомагателна информация, че основанието за издадената европейска заповед за задържане е владеене и разпространяване на опиати, заради което за управлявания от него автомобил,,BMV " и направено искане за щателна инспекция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР