Бързо производство е образувано срещу водач, установен да управлява под

...
Бързо производство е образувано срещу водач, установен да управлява под
Коментари Харесай

Пиян шофьор препречи пътя на жена, за да ѝ каже да пусне фаровете на автомобила си

Бързо произвеждане е формирано против лидер, открит да ръководи под влияние на алкохол.

На 5 октомври към 17:30 ч. екип на Второ районно управление (на МВР) е бил изпратен на сигнал за зародила конфликтна обстановка сред водачи на коли в региона на бул. Тутракан в Русе.

При идване на място униформените са открили кола с марка „ Дачия “, ръководена от 47-годишна жена и различен автомобил с марка „ Фолксваген “ с лидер на 57 година

В хода на диалозите се е изяснило, че лидерът бил препречил с колата си пътя на дамата, с цел да ѝ каже да си пусне фаровете, като контакт сред двете транспортни средства не е имало. Заради подозрение за приложимост на алкохол от 57-годишният мъж е бил изпратен и екип на пътна полиция, като при осъществена проба техническото средство е отчело позитивен резултат от 1,66 на хиляда в издишания въздух.

Във връзка с установеното мъжът е бил арестуван и конвоиран до болница „ Канев “, където е дал кръвна проба за проучване.

Анализът на тестът е открил наличие на алкохол от 1,67 промила. Материалите по случая са предадени на проверяващ служител на реда и против лидера е стартирано бързо произвеждане за закононарушение по чл.343б, ал.1 от Наказателен кодекс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР