Бързо производство е образувано срещу водач на БМВ - за

...
Бързо производство е образувано срещу водач на БМВ - за
Коментари Харесай

Спипаха дрогиран шофьор с БМВ на улица Плиска

Бързо произвеждане е формирано против лидер на БМВ - за владеене на опиати и за ръководство на МПС след приложимост на опиати.

На 17 февруари към 03:30 часа екип на групата за защита на публичния ред при Второ районно управление (на МВР) е направил инспекция на автомобил БМВ, на ул. "Плиска " в Русе.

Като лидер на транспортното средство е открит 19-годишен, а в колата е имало и двама пасажери. В хода на инспекцията, при извършената сказка, 19-годишният водач обяснил на униформените, че по-рано денем е използвал опиат – марихуана, а също така, че има в джоба на якето си към 2 грама от веществото и поискал да съобщи марихуаната на проверяващите.

Полицейските чиновници изготвили нужния протокол за непринудено предаване и иззели наркотичното вещество от младежа. Повикали са екип на бранш "Пътна полиция ", който да извърши тестване на лидера с техническо средство. Уредът отчел позитивен резултата за приложимост на канабис, амфетамин и метаамфетамин. Водачът е бил отведен от екипа на Второ - районно управление (на МВР) в УМБАЛ "Канев ", където пред здравно лице е отказал да даде кръвна проба за проучване.

19-годишният е арестуван за период до 24 часа. По случая е формирано бързо произвеждане по разказа на Второ районно управление (на МВР), за закононарушение по член 354а, ал.3, т.1 и член 343б, алинея 3 от Наказателен кодекс.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР