Бързо производство е образувано срещу 52-годишен мъж от Смолян, за

...
Бързо производство е образувано срещу 52-годишен мъж от Смолян, за
Коментари Харесай

Арестуваха карантиниран да кара фураж, краден от затвора в Смолян

Бързо произвеждане е формирано против 52-годишен мъж от Смолян, за който е получена информация, че са му предадени и транспортира отнети чували с фураж от Затворническото общежиние край Смолян, оповестяват от полицията.

Проверката на лидера била осъществена в петък, към 19.15 часа на ул. " Миньорска ", до метода за " Балиевата вода ", с посока на придвижване към гр. Смолян. Органите на реда открили, че той транспортира с персоналния си автомобил " Хонда " седем чувала с по 40 кг фураж, на които има етикети с щемпел на Министерство на правораздаването.
 Решено: Карантинираните ще гласоподават с преносими изборни кутии Решено: Карантинираните ще гласоподават с преносими изборни кутии
Депутатите одобриха дефинитивно измененията в Закона за изключителното състояние. Текстовете плануват хората, сложени под карантина или в...

Установено е също, че смолянчанинът е нарушил предписание на Районната здравна ревизия в Смолян за ограничения, налагани срещу разпространяването на “Covid – 19 ”. Мъжът бил диагностициран, подложен под карантина със период до 25-ти октомври (днес).

По случая е стартирано бързо произвеждане. Лицето е арестувано за период до 24 часа, допълват от полицията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР