Бързо производство е образувано срещу 21-годишен шофьор от Русе, който

...
Бързо производство е образувано срещу 21-годишен шофьор от Русе, който
Коментари Харесай

Млад шофьор с три вида наркотици в кръвта направи беля на пътя

Бързо произвеждане е формирано против 21-годишен водач от Русе, който карал след приложимост на 3 типа дрога, не спазил знак и провокирал злополука, оповестиха от полицията.

Инцидентът е станал на 9 май към 22 часа. Лек автомобил "Фолксваген " с русенски регистрационен номер, ръководен 21-годишния, излизайки от паркинга на мола, не се е съобразил с пътен знак Б-1 и е лишил преимуществото на движещия се автомобил "Сузуки " с пловдивска регистрация, при което последвал удар. Произшествието е с материални вреди, няма потърпевши.

И двамата водачи са били тествани с техническо средство за използването на алкохол, като пробите са били негативни. Водачът на "Фолксваген "-а е пробван за приложимост на наркотични субстанции и/или техни аналози с техническо средство, като същото е отчело позитивна проба за използването на канабис, амфетамини и метамфетамини.

Съставени са му актове и му е публикуван ваучър за здравно проучване. Водачът е бил арестуван и конвоиран до УМБАЛ "Канев " АД, където пред здравно лице е отказал да даде проба за здравно и химическо проучване.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР