Бързо полицейско производство е образувано вчера в РУ Кюстендил за

...
Бързо полицейско производство е образувано вчера в РУ Кюстендил за
Коментари Харесай

ОД на МВР Кюстендил съобщи: Крупна кражба от дом, арестуваха крадец, пренасял чужди вещи в куфар и още ...


Бързо полицейско произвеждане е формирано през вчерашния ден в районно управление (на МВР) Кюстендил за осъществена кражба. 21-годишният причинител на действието е арестуван с полицейска заповед, той е пренасял в 2 куфара пробивни машини. Полицаите открили, че движимостите са откраднати от таванско помещение на къща в кв. „ Изток “ в града. Вещите са конфискувани, за случая е известена прокуратурата.

Кражба на огромна сума пари и златни украшения от къща в Кюстендил е декларирана през вчерашния ден в ОДМВР. Дежурна полицейска група е направила оглед на място, открито е, че проникването е осъществено посредством разглобяване на железна решетка и развален заключващ механизъм на прозорец. По данни на заявителя действието е осъществено за времето от 26. 9. 2023 до 2. 10. 2023 година Досъдебно произвеждане е формирано по случая, известен е дежурен прокурор.

Кражба на регистрационни табели от л. а. БМВ е декларирана през вчерашния ден в районно управление (на МВР) Кюстендил, автомобилът е бил паркиран пред дома на притежателя в града. Досъдебно произвеждане е формирано по случая, известен е дежурен прокурор.

4 пожара са гасили през вчерашния ден екипи на РСПБЗН в региона. 3 от тях са породени заради повърхностно боравене с открит огън. Противопожарните екипи не са позволили вреди. Пожарът в местността „ Балански хълм “ се е развил наоколо до жилищни здания – избавени са от огъня 5; пожарът в землището на с. Джерман е обхванал 300 дка сухи треви и шубраци, предотвратено е запалването на 200 дка иглолистна гора. Пожарът в кухня на апартамент в Кюстендил е породен заради позволена софтуерна неточност при монтажа на вградени ел. уреди. Унищожени са бяла, черна и компютърна техника, мебели, опушени са стени, избавена е останалата част от жилището. Няма потърпевши хора

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР