Бързо и лесно в непредвидени ситуации можем да получим медицински

...
Бързо и лесно в непредвидени ситуации можем да получим медицински
Коментари Харесай

Мобилно приложение за онлайн преглед спестява чакане пред лекарския кабинет

Бързо и елементарно в непредвидени обстановки можем да получим медицински съвет, когато здравето ни е в риск, оповестява Народоосвободителна въстаническа армия ТВ. Начинът е посредством обзор от разстояние чрез мобилно приложение. На пациентски запитвания лекарите дават отговор даже в 22:00 ч. вечерта. По изразените признаци се прави бърз обзор от отдалеченост и докторът дружно с пациента преценят какъв брой незабавна е лекарската интервенция и има ли потребност да се посети кабинет, или не.
Този онлайн чат улеснява пациентите и икономисва време, което може да бъде изгубено в очакване на опашки. Методът за навременно приемане на лекарска помощ, обаче, не анулира визитата в кабинет. Чрез приложението лекарите могат да напишат рецепта, която да е формален документ и да могат с нея да се закупят медикаментите. Това е тествано към този момент с наши сънародници в Германия. През безплатното мобилно приложение пациентите могат да резервират и час за общопрактикуващия си доктор или за експерт. Над 60 000 часа са непокътнати за последния месец.
Целта на основаване на приложението е да се обезпечи достъп до лекарите и да не се чака. А в случай че онлайн прегледът е заплатен, посредством бутон се предлага и опция за заплащане. Апликацията е тествана с доктор кожен лекар и пациенти от чужбина, които изпратили фотоси и получили съответен лекарски съвет. Мобилното приложение към този момент се употребява от към 50 00 пациенти, а над 1 000 са лекарите, които имат профили.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР