Бързо и без особени затруднения при предаването на изборните книжа

...
Бързо и без особени затруднения при предаването на изборните книжа
Коментари Харесай

Рекордно бързо и без напрежение мина предаването на изборните книжа

Бързо и без особени усложнения при предаването на изборните бумаги в страната. Обработката на протоколите в " Арена Армеец " мина доста по-гладко, за разлика от изборите през април тази година, както и предходните избори.

Според представителите на СИК, главната причина е машинното гласоподаване и неналичието на тежките чували с бумаги и сбъркани протоколи, информра Bulgaria ON AIR.

В региона полицейското наличие по традиция беше засилено часове преди края на изборния ден. По трибуните на залите този път умората и чакането бяха подценени поради страстите по футбола.

Финалът на изборния ден съответства с финала на Европейското състезание по футбол.

Сред част от комисиите въпреки всичко имаше и недоволни поради забавянето на превоза от секциите до залата.

Заради измененията в закона медиите за първи път от години имаха право да влязат в залата и да излъчват процеса.

" Предаването на протоколи в 25-а районна изборна комисия мина умерено и прочувствено с оглед футболната вечер. Процесът мина доста бързо. Мисля, че с сътрудниците се справихме сносно поради размера на секциите, които има в нашия регион ", уточни ръководителят на 25-а районна изборна комисия Виолета Петрова.

" Бързото култивиране се дължеше на по-лесния протокол с оглед машинното гласоподаване и заради това - по-малката опция за допускане на неточности от страна на секционните комисии ", добави тя.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР