Бързият влак София-Кулата е прегазил и убил на място 54-годишен

...
Бързият влак София-Кулата е прегазил и убил на място 54-годишен
Коментари Харесай

Мъж загина при жп катастрофа в Кресненското дефиле

Бързият трен София-Кулата е прегазил и умъртвил на място 54-годишен чиновник на НКЖИ. Сигналът за случая е подаден в 18.10 часа. Той е станал в тунел № 14 в Кресненското дефиле. Това заяви БГНЕС. Движението на влаковете по линията е било спряно, като до 21.30 ч. към момента се е правил оглед.
 Късо съединяване аргументи пожар във влака София-Варна
Късо съединяване аргументи пожар във влака София-Варна

При случая няма потърпевши

Мъж е бил прегазен довечера на ж.п. линията сред симитлийското село Черниче и гара " Пейо Яворов ", съобщи Българска национална телевизия. Все още не е ясно дали индивидът е пресичал погрешно железопътната линия или повода е друга. Това следва да се откри, са декларирали от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - Благоевград. Все още не е открита самоличността на умрелия, допълниха от полицията. Заради случая има нарушаване в графика за придвижване сред гарите " Черниче " и " Пейо Яворов ", и се чака забавяне на влаковете по това направление.

Припомняме, че по-рано през днешния ден различен случай с трен в страната по знамение се размина без жертви и ранени. Пожар избухна в в бързия трен, пътуващ от София за Варна . Инцидентът стана към 9.30 часа през днешния ден. Машинистът и помощник-машинистът са забелязали мощен дим, излизащ от таблото и неотложно спрели влака. Оказало се, че късо съединяване е предизвикало пожара в локомотива. От БДЖ оповестиха, че пасажерите от първия вагон са били свалени и качени в другите вагони. Няма потърпевши при случая.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР