Бързият секс често се асоциира с бурна страст, но всъщност

...
Бързият секс често се асоциира с бурна страст, но всъщност
Коментари Харесай

Защо жените обичат бавния секс?

Бързият секс постоянно се асоциира с бурна пристрастеност, само че в действителност постоянно се оказва, че това е единствено метод да получите оргазъм по най-бързия метод. Съвсем разнообразни цели преследва бавният сексуален акт, който се радва на от ден на ден и повече последователи.

Сексологът Барнъби Барът обрисува три съществени характерности на бавния секс. На първо място приказва за фокус върху процеса, т.е. внимание върху всеки стадий от близостта, а не на устрема допустимо най-бързо да се доближи финалът.

На второ място - ориентировка към удоволствието, т.е. концентриране върху сетивното разбиране на всяко допиране, а не върху желанието да се освободим от напрежението.

И палавост, т.е. свободно и постепенно следване на всеки вик на тялото, а не преобразяване на секса в ясно структуриран развой, който се реализира за избран интервал от време.

Подобно разбиране за фамилиарност съществува в тантрата - духовна процедура, която употребява тялото като инструмент на познанието.

Тантричният секс допуска муден и еволюционен контакт със себе си и колегата, самоосъзнаване по време на този контакт и освобождение на мощен поток от полова сила, способна да повлияе и на други области от живота.

В днешния забързан свят би трябвало да успеем да получим дозата си оргазми и нямаме никакво време за муден секс. А това е голяма неточност, тъй като той си има големи прерогативи.

Бавният секс доста усилва чувствителността и ускорява близостта сред сътрудниците. Много експерти са съгласни с това.

Отваряйки се за страстите по време на полов контакт, сътрудниците не помнят за нуждата да „ работят за резултат “ (това е изключително значимо за мъжете). По този метод сексът престава да бъде стрес фактор и се трансформира в метод за релаксация и креативен акт.

Френският психоаналитик и секс терапевт Ален Херил счита, че сходна процедура може да върне привличането в една доста продължителна връзка.

Бавният секс може да бъде метод за саморазвитие. Концентрирайки се върху чувствата си, човек тренира осъзнатостта си, стартира да се схваща по-добре себе си и да живее по-пълноценно. Тези изказвания важат най-много за тантричната процедура.

Даяна Ричърдсън, създател на книгата " Сърцето на тантричния секс: Уникален справочник в любовта и насладата от секса ", отбелязва, че в тантрата сексът е метод да се докоснеш до личната си същина.

Практикувайки го, човек открива източника на приятност в себе си и може същински да изследва колегата си и да не го възприема като машина за постигане на оргазъм.

Бавният секс носи доста повече наслаждение от бързия. Практикуващите този способ на фамилиарност могат да овладеят техниката за надзор на оргазма.

Той се състои в продължителното поддържане на мощно възбудено положение, което в последна сметка приключва с извънредно разтърсващ, сходен на неудържима еуфория, оргазъм на цялото тяло.

Подобно преживяване от тантрата е разказано в книгата на канадския публицист Карл Оноре " Без суетност: Как да спрем да бързаме и да стартираме да живеем “.

По думите му, при естествен секс получаваме генитален оргазъм, който продължава единствено няколко секунди. Тантрата разтяга удоволствието във времето и го ускорява. Сексуалната сила се разпределя по цялото тяло и то безусловно се гърчи от наслаждение.

Звучи впечатляващо, нали? Но по какъв начин да го постигнете? Веднага ви даваме няколко съвета, с които ще вършиме най-незабравимия и разтърсващ муден секс.
Подгответе ситуацията
За разкриването на чувствеността е значима средата: аромати, цветове, текстури. Можете да употребявате ваната, етерични масла, ароматизирани свещи, коприна - всичко, което може да ускори възприятията.

Това е обичаната секс поза на 29% от дамите, докарва им голямо наслаждение

И несъмнено, не забравяйте за времето. Ако ще вършиме муден секс, то би трябвало да е доста!
Започнете с образен контакт
Погледът може да бъде не по-малко възбуждащ от докосването. Внимателно изследвайте тялото на колегата си, като че ли го докосвате с очи.Много дами имат комплекси поради фигурата си. За да ги преодолеете, си представете, че с всеки свален детайл от облеклото премахвате някакъв комплекс или паника. По този метод, разголвайки тялото си, ще се избавите и от страховете си.Следете дишането си

Американският публицист Джеймс Пауъл, изследвал културата на бавния секс измежду полинезийските нации, поучава да наблюдавате доста деликатно както своето дишане, по този начин и това на колегата си.

Така ще почувствате силата, която сплотява всички елементи на тялото ви и ви свързва с колегата ви.

Сексологът Вал Сампсън пък твърди, че дихателните извършения могат доста да удължат продължителността на мъжкия оргазъм. За задачата, малко преди оргазма, мъжът би трябвало да стартира да диша умерено и надълбоко и да се опита да отпусне мускулите си колкото е допустимо повече.
Изследвайте всички елементи на тялото си
Бавният секс е опция да отделите време на тези области, които нормално се пренебрегват по време на сексуален акт. Сега имате късмет да научите нещо ново за лактите, дланите и глезените си.

Опитайте един нескончаем сексуален масаж или дълги милувки, съсредоточени върху избрана част от тялото. Не забравяйте да следите за чувствата си и ги споделяйте с колегата си.

Даяна Ричардсън поучава да не сдържате реакциите си: в случай че се чувствате обезпокоени или неуместно - смейте се; в случай че ви се доплаче - плачете. Искрените страсти единствено ще засилят близостта посред ви.
Дълго навлизане
Този съвет е повече за дейния сътрудник. Той би трябвало да прониква доста постепенно (дори милиметър по милиметър) и постепенно да излиза. Опитайте се да замръзнете, когато сте вътре и усетете връзката си с колегата. /jenata.blitz.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР