Бързият играч на боулинг Мохамад Амир е включен в пакистанската

...
Бързият играч на боулинг Мохамад Амир е включен в пакистанската
Коментари Харесай

Пакистанският състезател по крикет Амир е сред вероятните T20 след пенсиониране U-turn

Бързият състезател на боулинг Мохамад Амир е включен в пакистанската група от 29 играчи на крикет, които ще преминат образование във военната база на страната преди лятното Световно състезание ICC Twenty20 2024 година

Включването на Амир идва ден откакто излезе от пенсиониране и откакто бордът по крикет на страната разгласи промени в своя развой на асортимент, което го накара да се почувства „ необходим “.

Боулингът с лявата ръка разгласи интернационалното си пенсиониране на 28-годишна възраст през декември 2020 година, като сподели, че към този момент не може да играе при тогавашното управление и че е бил „ малтретиран душевен “.

„ Все още бленувам да играя за Пакистан! Животът ни води до моменти, в които от време на време би трябвало да преразгледаме решенията си “, написа той в неделя в обществената медийна платформа X.

След „ позитивни “ диалози с представители на Pakistan Cricket Board (PCB), той сподели, че PCB го е предиздвикал да почувства, „ че съм нужен и към момента мога да играя за Пакистан “.

„ Декларирам, ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР