Бързи и яростни 6“ обещава да завладее умовете и сърцата

...
Бързи и яростни 6“ обещава да завладее умовете и сърцата
Коментари Харесай

Красиви мъже и зрелищни каскади в „Бързи и яростни 6“ - първият 4DX филм у нас

„ Бързи и гневни 6 “ дава обещание да завладее мозъците и сърцата на кинозрителите, като пресъздаде оптимално реалистично високооктановите автомобилни подиуми, трансформирали се в негова запазена марка. Освен на общоприети кинопрожекции и към този момент наложителния за всеки блокбастър IMAX формат, българската аудитория за първи път ще може да се наслаждения на  неповторимото четириизмерно киноизживяване - 4DX, ангажиращо още повече сетива. 

Аудиовизуалната страст от ефектните скоростните гонки и рискови каскади на огромния екран ще се добавя в 4DX формата с придвижване на седалката, разпространяване на водни капки,  чувство за вятър и аромати от сцените във кино лентата. Така гневните автомобилни преследвания, снимани в действителна среда по улиците  на Лондон и пътищата на Европа, идват до феновете още по-истински и вълнуващи. Освен коли в играта се включват нови „ участници “, измежду които 10-тонен Chieftain танк, съветски аероплан и Flip Car – особено конструирана за продукцията машина, способна да прекатурва колите на пътя си.

Наред с още по-зрелищната визия новият филм от блокбастър поредицата „ Бързи и гневни “  ще притегли почитателите и с появяването на Мишел Родригес в ролята на Лети. С нейното завръщане филмът събира на огромен екран цялостния автентичен актьорски състав. Освен тях още веднъж ще забележим Дуейн „ Скалата “ Джонсън в ролята на сътрудник Хобс, а новото попълнение измежду главните персонажи е Люк Евънс („ Тримата мускетари “, „ Война на боговете “), който е част от екипа професионални водачи, изправен против тима на Дом и Брайън. Дами, следва да поплакнем очи по цялостен състав от същински и мощни мъже...

„ Бързи и гневни 6 “ идва у нас седмица след премиерата си във Англия и Ирландия, където реализира рекордно високи резултати. По време на премиерния си уикенд филмът генерира 13.8 милиона щатски $, което го изстреля в топ 3 на класацията за най-хубав премиерен уикенд във Англия в историята на Universal. Тези впечатляващи числа са рекордни и за кариерата на главните актьорски лица в продукцията – Вин Дизел и Дуейн „ Скалата “ Джонсън – които не са се радвали на по-добри резултати до момента.

Най-нетърпеливите да видят новото екшън премеждие „ Бързи и гневни 6 “ към този момент имат опция да запазят своите места за среднощната премиера на кино лентата, която ще се организира на 23 против 24 май във всички формати в кината Cinema City.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР