Бързи досъдебни производства за кражба, управление на МПС след употреба

...
Бързи досъдебни производства за кражба, управление на МПС след употреба
Коментари Харесай

Спецоперация в Каспичан, спипаха наркотици и крадени дърва за огрев

Бързи досъдебни производства за кражба, ръководство на МПС след приложимост на опиати и държане на наркотични субстанции са формиране по време на профилирана полицейска интервенция в Каспичан през вчерашния ден.

Всички дейности по определяне на причинителите са осъществени под управлението на прокуратурата. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна.

Град Кубрат е под засилена полицейска блокада поради следващата спецакция

На два адреса в Каспичан чиновници на Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Нови пазар са открили и разнообразни количества дърва за огрев, предмет на кражба.

По линия на попречване на пътния травматизъм са открити 176 нарушавания на скоростта. Съставени са били 10 акта за административни нарушавания и са наложени 36 санкции с фиш.

Разпоредените от основния прокурор профилирани полицейски интервенции под управлението на прокуратурата, които целят да бъде респектирана и овладяна битовата престъпност в страната, ще продължат по проект, допълват от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР