Бързи действия за разкриване на убийството очакват и от БСП.

...
Бързи действия за разкриване на убийството очакват и от БСП.
Коментари Харесай

БСП очаква бързи действия за разкриване на убийството в Русе

Бързи дейности за откриване на убийството чакат и от Българска социалистическа партия. И изрично отхвърлят тезата, че политизират случая с убийството на Виктория Маринова в Русе. Според водача Корнелия Нинова не може да нямат позиция, след такова ужасяващо закононарушение против български жител и мълчанието би било непростимо.

Корнелия Нинова съобщи, че Българска социалистическа партия приканва всички, освен партиите да не бъдат безучастни към това, което се случи в Русе.
Корнелия Нинова - ръководител на Българска социалистическа партия: Виждате, че светът реагира, незабавно, бързо, извънредно. От Америка, през Европа, Балкани - всички реагират. Какво очаквате? Основните политически субекти в България да мълчат. Не, няма да мълчим.Защото това ликвидиране е още един детайл от несигурната среда в България, от нивото на престъпност в България, от това, че не можеш да бъдеш спокоен да излезеш умерено по улиците без да се страхуваш, че може да се случи нещо.Това е огромният проблем и вторият политически проблем е недоверието в институциите.
Българска социалистическа партия чака бързи дейности за откриване на убийството в Русе и съответни ограничения за отбрана свободата на словото. Що се отнася до готвения от левите избор на съмнение, обвързван със опазването на здравето, стана ясно, че управлението на партията е решило преди да внесе претекстовете си в Народното събрание да разиска проблемите на здравната система с пациентски и лекарски организации.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР