Бърза реакция на съседи снощи предотврати пожар в блок във

...
Бърза реакция на съседи снощи предотврати пожар в блок във
Коментари Харесай

Разказ пред „Петел“ от Варна: Съседи спряха с бърза реакция пожар в блока си, намериха момиче в лошо състояние

Бърза реакция на съседи нощес предотврати пожар в блок във Варна. За това описаха жители пред „ Петел “. Проблемът бил поради забравена скара и момиче, което било несъответстващо по думите на очевидци.

Ситуацията се разиграла в неделя вечер към 21:40 на ул. „ Странджа “. Съседи усетили, че нещо гори и се пробвали да влязат в апартамент на четвъртия етаж на блок, в което независимо живее момиче. След като никой не дал отговор на позвъняванията, те се тормозили още повече и извикали пожарна, полиция и кола за спешна помощ.

Проблемът бил отхвърлен с идването на огнеборците. По информация от пресслужбана да ОД Министерство на вътрешните работи повода за случая е забравено ястие и неправилна приложимост на готварски апарат.

Съседите, които участвали на обстановката настояват, че момичето било в неприятно положение, много несъответстващо, като съгласно тях е допустимо и да е било дрогирано. От пресслужбата на полицията във Варна обаче не загатнаха да се налагало оказването на здравна помощ на който и да е при случая. Според представител на Министерство на вътрешните работи, при този случай даже няма нанесени материални вреди.

Жители на блока споделиха пред кореспондент на „ Петел “, че в действителност са имали проблеми с момиче, което живее на четвъртия етаж, само че избраха да не прецизират какви. Някои от тях обаче даже и не са разбрали, че нощес в блока им е имало пожарна и полиция, въпреки че са били в жилищата си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР