Бърза намеса на патрулна двойка от Долни Дъбник е спасила

...
Бърза намеса на патрулна двойка от Долни Дъбник е спасила
Коментари Харесай

За 7 минути полицаи закараха в болница шофьор със сърдечен проблем в Плевенско

Бърза интервенция на патрулна двойка от Долни Дъбник е избавила живота на млад мъж. Младшият автоконтрольор Ценко Ценков и лидерът на патрулния автомобил служител на реда Ангел Вълкадинов са препоръчани за награждаване, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

В ранния следобяд в събота на няколко пъти лидер на лек автомобил подал светлинни сигнали на движещата се пред него полицейска патрулка на основния път сред селата Горни и Долни Дъбник. Полицаите спрели, а зад отбила и колата. Оказало се, че водачът, който пътувал самичък, изпитва стягане и мощни болки в гърдите. Той потърсил помощ, тъй като не можел да продължи да кара.

Патрулиращите служители на реда Ценков и Вълкадинов незабавно уведомили за случая в районното ръководство, единият поел ръководството автомобила на мъжа, а другият карал пред нея с полицейската кола. За 7 минути те съумели да транспортира 22-годишния мъж до болница в Плевен, където той бил диагностициран със сериозен сърдечен проблем и бил признат за лекуване. Според медиците бързото отклоняване на пациента за оказване на профилирана помощ е избавило живота му.
 Четирима служители на реда избавиха колабирал мъж в 4 РУ-Бургас
Четирима служители на реда избавиха колабирал мъж в 4 РУ-Бургас

Органите на реда ще бъдат наградени
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР