Барселона заведе дело срещу Неймар на стойност 8.5 млн. евро

...
Барселона заведе дело срещу Неймар на стойност 8.5 млн. евро
Коментари Харесай

"Барселона" съди Неймар за 8.5 млн. евро

" Барселона " заведе дело против Неймар на стойност 8.5 млн. евро поради нарушавания по контракта му. От клуба упорстват той да върне получения бонус за преданост. Каталунците претендират, че бразилецът не е извършил своите отговорности. През предишния октомври Неймар подписа нов контракт с клуба до 2021 година, само че по-малко от година по-късно мина в ПСЖ против 222 млн. евро.

" Барселона " предприе тези дейности в отбрана на ползите си, откакто договорът на Неймар беше преустановен единствено няколко месеца след сключването му ", гласи известие на клуба.

Каталунците се усещат наранени от това, че бразилецът избра да се откупи самичък и да премине в Париж, а не да извърши контракта си.

FC Barcelona statement https://t.co/KRApIJh6l9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) August 22, 2017

Те претендират за спомагателни 10% поради забавяване на заплащанията по прехвърлянето. Въпросната сума е рента, с която общите дължими пари ще набъбнат до малко над 9.3 млн. евро. От " Барселона " държат ПСЖ да заплати въпросната сума, в случай че Неймар не може.

Каталунците оповестиха, че са алармирали Испанската футболна федерация още на 11 август, както и Трудовия арбитражен съд в Барселона. Футболния клуб държи те да отнесат въпроса до способените органи във Франция, както и до ФИФА.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР