Барселона завърши 0:0 при визитата си на Ювентус и спечели

...
Барселона завърши 0:0 при визитата си на Ювентус и спечели
Коментари Харесай

Барса и Ювентус не сътвориха дерби

Барселона приключи 0:0 при визитата си на Ювентус и завоюва нужната точка в група "D ", с цел да си обезпечи класирането за осминафиналите в Шампионската лига кръг преди края на груповата фаза. Голямата звезда на гостите Лионел Меси бе оставен на аварийна пейка. Аржентинецът се появи през втората част на мястото на Жерард Деулофеу, само че също не впечатли с изявите си.

Още във втората минута Дъглас Коста можеше да даде задатък на домакините, само че Тер Щеген избави удара на бразилеца. В 18-ата минута немският вратар хвана топката след шут на Пауло Дибала.

Четири минути по-късно Иван Ракитич центрира от фаул и Паулиньо отклони топката, само че тя срещна гредата. След половин час игра Паулиньо получи жълт картон за симулация в опит да си завоюва дузпа. До края на полувремето Дибала от домакините и Луис Суарес от гостите шутираха неопределено.

След почивката неточни удари насочиха Луис Суарес и Меси от каталунците и Гонсало Игуаин и Дъглас Коста от „ бианконерите”. В добавеното време Дибала можеше да се трансформира в воин за „ остарялата госпожа”, само че ударът му бе избавен от Тер Щеген. Това реми подсигурява на каталунците първото място в групата и класиране на осминафиналите със извоювани 11 точки досега. Ювентус е втори с 8 точки и ще би трябвало да трепери до последно, надявайки се на положителни резултати в последния кръг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР