Барселона започва от рано работата си по подготовката на отбора

...
Барселона започва от рано работата си по подготовката на отбора
Коментари Харесай

Засилват се слуховете за завръщане на Меси и Обамеянг в Барселона

Барселона стартира от рано работата си по подготовката на тима за идващия сезон 2023/24. Деликатната финансова обстановка, през която минава каталунците, принуждава управлението на клуба да заложи на политика без входящи трансферни разноски и привличане на свободни сътрудници. Това прави в прочут смисъл допустимо привличането на двама от любимците на тима - Пиер-Емерик Обамеянг и Лео Меси.

Габонецът минава през сложна обстановка в Челси, откакто напусна Барселона предишното лято. Присъствието му в титулярния състав на " сините " от Лондон е съществено понижено и също така не е измежду картотекираните за присъединяване в Шампионската лига, което прави напускането му прекомерно допустимо.

С аржентинската супер звезда пък ситуацията стои малко по-различно. За момента той е в положителни връзки с сегашния си клуб - Пари Сен Жермен, само че договорът му изтича на 30 юни тази година. Неговото възобновяване към момента не е обезпечено и парижани към момента чакат международният първенец да реши къде ще продължи кариерата си през идващия сезон. Вариантът за връщане в Барселона от ден на ден наподобява като вероятен за слагане на масата, макар че това ще провокира стопански проблем за каталунците, който не е елементарен за разрешаване.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР