Барселона записа трудна, но сладка победа в мач от 22-ия

...
Барселона записа трудна, но сладка победа в мач от 22-ия
Коментари Харесай

Барселона взе трудна, но сладка победа като гост на Бетис

Барселона записа сложна, само че сладка победа в мач от 22-ия кръг на Ла Лига. Каталунците се постановиха с 3:2 над Бетис като посетител откакто осъществиха цялостен поврат.

Супер звездата Лионел Меси бе оставен измежду запасите и се появи в 57-ата минута. Самo три минути по-късно той съумя да вкара гол, изравнявайки за 1:1.
Снимка: БГНЕС  Барселона взе сложна, само че сладка победа като посетител на Бетис (ВИДЕО)
Другите попадения в мача бяха дело на Игласиас (38), Руис, който си вкара автогол, а по-късно и в вярната врата за 2:2, а успеха за Барса бе донесена от попадение на португалеца Тринкао.

След този мач, каталунците са на 2-ото място с 43 точки, до момента в който Бетис са 7-ми с 30 пункта.

Срещата стартира относително равностойно. В 26-ата минута, Хуанми изпусна добър късмет откакто засече центриране от крилото, само че сътвори удар с глава, който мина много надалеч от задачата.
Снимка: БГНЕС  Барселона взе сложна, само че сладка победа като посетител на Бетис (ВИДЕО)
В 38-ата минута, домакините удариха. Емерсон прати фантастична извеждащ пас към Борха Иглесиас, който реагира бързо, с цел да стигне пред вратата, и стреля от близко по трева около вратаря за 1:0.

Второто полувреме предложи същинска конспирация. Хуанми получи прекрасен пас, само че завършекът му от дребното наказателно поле беше пагубен, откакто не уцели добре топката и я направи лесна за хващане от страна на Марк-Андре тер Щеген.

В 57-ата минута супер звездата Лионел Меси се появи в игра. Само три минути по-късно той съумя да вкара. Аржентинецът овладя по елегентен метод положително подаване от страна на Осман Дембеле, подвигна взор и закова неспасяемо топката в десния ъгъл с удар от ръба на наказателното поле за 1:1.
Снимка: БГНЕС  Барселона взе сложна, само че сладка победа като посетител на Бетис (ВИДЕО)
В 68-ата минута правещият до този миг добър мач, Виктор Руис съумя да си вкара безразсъден автогол, правейки резултата 1:2.

Седем минути по-късно Руис съумя да се реваншира откакто скочи високо, с цел да засече центриране в дребното наказателното поле, пратено от Набил Фекир от корнера. Последва удар с глава в средата на задачата, направил резултата 2:2.

Три минути преди постоянното време, влезлият като запаса Тринкао засече отбита топка на ръба на наказателното поле и остави на място вратаря с красивия си удар, който попадна в горния ляв ъгъл за 2:3.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР