Барселона за втори пореден сезон е пред угрозата да отпадне

...
Барселона за втори пореден сезон е пред угрозата да отпадне
Коментари Харесай

Барса с последен шанс за класиране в елиминациите на Шампионска лига

Барселона за втори следващ сезон е пред угрозата да отпадне още в групите на Шампионска лига и да продължи евроучастието си в Лига Европа. Тимът приема през днешния ден от 22:00ч. на “Ноу Камп ” Барселона в извънредно значима среща.

Любопитно е, че преди тъкмо година двата тима се срещнаха още веднъж в групите и още веднъж в мач, който определяше ориста на каталунците. В Мюнхен Байерн се наложи с 3:0 и изхвърли Барса в Лига Европа, макар че отборът се беше класирал за елиминациите.

Сега нещата са съвсем същите, само че Барса би трябвало да се надява и на знамение в Милано, където Интер приема чешкия Виктория Пилзен. Успех на “нерадзурите ” сигурно ще изхвърли Барселона даже и отборът да победи Байерн Мюнхен.

Според Барселона е любимец с коефициент 2.27, а триумф на Байерн Мюнхен е 2.75. Равенството е оценено на 3.90.

С най-големи шансове за първи голмайстор е Робърт Левандовски с 3.55, същата е ставката и за финален голмайстор, а головата машина на Барса да вкара когато и да е е 1.62.

За Байерн Садио Мане е с най-големи шансове да когато и да е с 2.72, а за първи и финален голмайстор коефициентът е 8.75.

Шансовете да има най-малко три в мача са оценени на 1.80, а голово шоу от минимум 4 гола е оценено на 2.02.

Друга забавна алтернатива е какъв брой гола ще паднат в дуела общо. Между 0-1 е 5.90, а за 2-3 е 2.30. за попадения сред 4-6 е 2.27, а за 7+ е 9.25.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР