Барселона все още се интересува от трансфер на халфа Софиан

...
Барселона все още се интересува от трансфер на халфа Софиан
Коментари Харесай

Барселона с нов опит за Амрабат

Барселона към момента се интересува от трансфер на халфа Софиан Амрабат от Фиорентина, предава италианският състезателен публицист Фабрицио Романо. Каталунците ще опитат да купят 26-годишния футболист през лятото, само че може да имат проблеми поради разпоредбите за финансов феърплей. Амрабат желае да играе в клуб от Ла Лига, само че финансовото положение на Барселона е евентуално да се окаже съществена спънка за това.

Каталунците се пробваха да вземат Амрабат като преотстъпен до края на акцията, само че от Фиорентина отхвърлиха да дадат полузащитника, защото обмислят негова продажба, а не да го дадат чартърен. Настоящият контракт на Амрабат с " виолетовите " е до лятото на 2024 година. Цената на национала на Мароко е 25 милиона евро. Халфът носи екипа на Верона, Брюж, Фейенорд и Утрехт в своята кариера.

През сегашния сезон Амрабат е изиграл 35 мача за италианския клуб във всички шампионати.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР