Барселона все още има надежди, че Усман Дембеле може да

...
Барселона все още има надежди, че Усман Дембеле може да
Коментари Харесай

Шави навива Дембеле да остане в Барселона

Барселона към момента има очаквания, че Усман Дембеле може да продъжли контракта си с клуба. Според информация на " Екип " единствената причина французинът към момента да е отворен за договаряния е настоятелността на треньора Шави Ернандес.

За играча и обкръжението му не парите са най-важното, а отношението, което получава. Според френския вестник, позоваващ се на близки до играча източници, точно жестове като непрестанното предпочитание на Шави да го има в състава могат да се окажат основни при договарянията.
 Усман Дембеле продължава да мотае Барселона
Усман Дембеле продължава да мотае Барселона

На шефовете им писна

" Много се приказва, само че не е въпрос на пари. Единствено ни интересува отношението и ръководството на клуба. Трудно е да разберем за какво Усман трябваше да играе за Купата на краля, когато таман се бе възстановил от ковид и не бе провел нито една подготовка преди този момент. Това е единствено един образец ", сподели сътрудникът му Муса Сисоко.

През последните седмици Шави е разговарял неведнъж с Дембеле, с цел да го убеди какъв брой е значим и Барселона е най-хубавото място за него. Това към момента дава шансове за нов контракт на френския футболист. Нова среща с управлението към момента не е планувана, само че е допустимо да се състои до края на януари.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР