Барселона вече не таи надежди, че може да задържи суперзвездата

...
Барселона вече не таи надежди, че може да задържи суперзвездата
Коментари Харесай

Последен сезон за Меси в Барса, отива в Ман Сити

Барселона към този момент не таи очаквания, че може да задържи суперзвездата си Лионел Меси след края на сезона, оповестява Daily Mirror.

Аржентинецът бе на път да напусне " Камп Ноу " още през лятото и даже подаде молба за трансфер, само че тя не бе почетена от управлението на Барса, а Меси премисли решението си да съди клуба, в който прекара цялата си кариера. Неговият договор обаче изтича в края на сезона и Барселона ще бъде безсилна да попречи напускането на най-хубавия си състезател.

Треньорът на каталунците Роналд Куман е удовлетворен от себераздаването на Меси от началото на сезона, само че всички в клуба са се примирили, че тази акция ще бъде последна за 33-годишния аржентинец.

" Винаги съм се надявал, че Меси ще остане този сезон. Ако бе напуснал през лятото, щях да се окажа в доста сложна обстановка в Барса. Той искаше да напусне, само че клубът зае доста ясна позиция. Размерът на откупуващата уговорка бе толкоз висок, че нито един клуб в света не би го заплатил в сегашните времена ", съобщи Куман.

Манчестър Сити остава любимец за подписа на звездата, само че основен фактор за прехвърлянето се явява продължението на съдействието на " жителите " с мениджъра Пеп Гуардиола, чийто договор също изтича в края на сезона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР