Барселона вече не е сред кандидатите за подписа на Дейвид

...
Барселона вече не е сред кандидатите за подписа на Дейвид
Коментари Харесай

Барселона се отказа от Дейвид Алаба

Барселона към този момент не е измежду претендентите за подписа на Дейвид Алаба, твърди Sport.es. Каталунците считат, че заплатата, за която упорства австрийският национал, е прекомерно висока. От " Камп Ноу " са подготвени да възобновят договарянията единствено при положение, че Алаба отстъпи от финансовите си условия.

Както е известно, 28-годишният защитник ще стане свободен сътрудник през лятото, когато изтича договорът му с Байерн (Мюнхен). Двете страни не се споразумяха за нов договор и Алаба ще напусне " Алианц Арена ". Неговото предпочитание е да продължи кариерата си в Испания и упованията са да подпише с Реал Мадрид.

Смята се, че универсалният футболист към този момент се е схванал с кралския клуб за контракт до 2025 година със заплата от 12 млн. евро на сезон. Освен това, Алаба, татко му и мениджърът Пини Захави ще получат бонус от 20 млн. при подписването на договора. От Барса не са склонни да извадят сходна сума.

Алаба е младеж на Байерн и цялата му кариера досега е обвързвана с баварския гранд, като се изключи един сезон чартърен в Хофенхайм. Австриецът има общо 26 трофея с клуба от Мюнхен.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР