Барселона трябва да спечели 200 милиона евро, за да подпише

...
Барселона трябва да спечели 200 милиона евро, за да подпише
Коментари Харесай

Шефът на Ла Лига: Барса трябва да спечели 200 милиона евро от трансфери, за да купи някой

Барселона би трябвало да завоюва 200 милиона евро, с цел да подпише с някого през лятото. Това разгласи шефът на Ла Лига Хавиер Тебас на срещата на върха на " Business of Football на Financial Times ".

" В момента Барселона няма средства в бюджета си, които да похарчи през идващия трансферен прозорец. Каталунците направиха съмнителни дейности, които засегнаха Ла Лига. Ние се държим с клуба надлежно. Решихме, че Барса към този момент няма да може да притегля нови играчи.

Те продадоха телевизионни права на стойност 700 милиона евро и се пробваха да намерят други способи за разрешаване на обстановката, само че няма да могат да създадат това преди идващия сезон. Имаме непоколебим стопански надзор. В края на всеки трансферен прозорец споделяме на всички клубове от Ла Лига какъв брой могат да похарчат.

Що се отнася до Барселона, те би трябвало да понижат разноските за заплати и прехвърляния от 650 на 450 милиона евро. Сега бюджетът им е минус 200 милиона евро. Те би трябвало да понижат вложенията си в играчи и ние споделяме, че би трябвало да продават играчи, тъй като могат да похарчат 40% от всяка продажба ", сподели Тебас.
 Серхио Бускетс с неповторимо достижение
Серхио Бускетс с неповторимо достижение

Капитанът на Барселона Серхио Бускетс стана футболистът с най-вече участия в Ел Класико - 46.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР