Барселона стигна само до 0:0 при гостуването си на Хетафе,

...
Барселона стигна само до 0:0 при гостуването си на Хетафе,
Коментари Харесай

Барселона и Реал не успяха да запишат победи

Барселона стигна единствено до 0:0 при гостуването си на Хетафе, до момента в който осигурилият си предварително купата Реал (Мадрид) направи 1:1 при визитата си на Кадис в най-интересните срещи от 37-ия кръг на испанската Ла Лига.

Мариано Диас даде задатък за " белия балет ", а Рубен Собрино възвърне равенството.

Атлетико (Мадрид) и Севиля пък приключиха наедно 1:1. Доста по-интересно се оказа в дъното на класирането и в битката за места в Лига Европа и Лигата на конференциите.

От равенството на Кадис се възползва отборът на Майорка, който победи с 2:1 Райо Валекано. Домакините стигнаха до триумфа с гол на Абдон Пратс в добавеното време, а попадението му разреши на Майорка да се изравни по точки с Кадис с по 36 и да излезе от зоната на изпадащите за сметка на " жълтите ".

От новия сезон в Ла Лига Дос ще игра отборът на Алавес, който загуби с 1:3 от Леванте и бе изпреварен от противника си на 19-ото място в класирането. Алавес е финален с 31 точки, а Леванте е 19-и с 32, само че и двата тима нямат шансове за избавление преди последния кръг.

Бетис победи с 2:0 Гранада след два гола на Хуанми и се приближи на три точки от градския си противник Севиля. Бетис обаче няма да може да изпревари безконечния зложелател поради по-лошите си индикатори в директните дуели.

Реал Сосиедад пък си подсигурява място в шестицата след победа с 2:1 над Виляреал като посетител и отвори разлика от шест точки пред " жълтата подводница ".
 Виляреал победи Райо Валекано с 5:1
Виляреал разпиля Райо Валекано и резервира шансове за Европа

Реал Сосиедад разгроми Кадис с 3:0 у дома
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР