Барселона стигна до голяма победа, като се наложи с 2:1

...
Барселона стигна до голяма победа, като се наложи с 2:1
Коментари Харесай

В Испания: Наказват Левандовски за 3 мача

Барселона стигна до огромна победа, като се наложи с 2:1 против Осасуна като посетител в 14-ия кръг на Ла Лига с състезател по-малко и се открои отпред в таблицата пред Реал Мадрид.

Роберт Левановски, най-хубавият изпълнител с 18 гола в 19 изиграни мача през сезона, обаче получи червен картон и може да пропусне идващите 3 мача на отбора. За втори жълт картон наказването е един мач, само че огромният проблем поражда след втория картон.

Левановски докосна носа си с един пръст, сочейки към рефера.

Това може да се разбере, че " реферът " или решението му смърди, което от своя страна може да му коства цели три мача отвън терена. Абитърът съобщи в протокола си:

" Играчът на Барселона, който беше изпъден след два жълти картона, направи жест, който сподели, че не е склонен с решението на съдията. Жестът се състоеше в допиране на носа си с пръст и по-късно изтъкване към рефера. Когато напусна терена, той повтори жеста пред четвъртия арбитър и гледаше към асистента. " Заради това Левандовски е изправен пред три мача или едномесечно наказване.

Ако Дисциплинарната комисия наложи по-голямо наказване, Барселона ще бъде в три дерби мача без голмайстора си - против Еспаньол вкъщи, а по-късно и в гостуванията против Атлетико и Бетис.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР