Барселона стъпи накриво при визитата си на Гранада. Двата тима

...
Барселона стъпи накриво при визитата си на Гранада. Двата тима
Коментари Харесай

Барселона измъкна точката срещу Гранада и избегна първа загуба за сезона

 Efbet2023 Horizontal
Барселона стъпи изкривено при визитата си на Гранада. Двата отбора приключиха наедно 2:2 в мач от 9-ия кръг на испанската Ла Лига. Двубоят бе под напрежение и раздразнителен през целия си ход, а каталунците бяха напът да позволен първа загуба за сезона, само че с гол на Сержи Роберто в края на срещата съумяха да си подсигуряват най-малко точката. 

Намиращият се в зоната на изпадащите отбор поведе още в 17-ата секунда след гол на Браян Сарагоса, който даже удвои в 29-ата минута и направи началото за Барса още по-кошмарно.

Ламин Ямал върна един гол в добавеното време на първата част, като по този начин се трансформира в най-младият изпълнител в историята на Ла Лига. Барса от своя страна съумя да стигне до равенството чак в 86-ата минута след попадение на Сержи Роберто.

След това голмайсторът за Гранада - Браян Сарагоса удари гредата, а в добавеното време гол на Жоао Феликс бе анулиран поради засада.

Така каталунците не съумяха да победят този противник за четвърти следващ път и остават на трето място във краткотрайното класиране на Ла Лига с актив от 21 точки - на 3 от водача Реал (Мадрид). Отборът на Гранада пък е на предпоследната 19-а позиция с 6 пункта в сметката си. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР