Барселона спечели трудна победа с минималното 1:0 над Валенсия, която

...
Барселона спечели трудна победа с минималното 1:0 над Валенсия, която
Коментари Харесай

Анализатор: Съдията правилно не отсъди дузпа срещу Барселона

Барселона завоюва сложна победа с минималното 1:0 над Валенсия, която остави каталунците на върха в класирането на цели девет точки пред Реал Мадрид. Успехът обаче не мина без доста спорни моменти в дуела, а евентуално най-обсъжданата обстановка бе тази в края на дуела, когато Франк Кесие като че ли извърши нарушаване в наказателното поле на Марк-Андре тер Стеген, само че съдията на дуела подмина ситуацията.
 Барселона изтръгна успеха с човек по-малко и след основна неточност на съдиите Барселона изтръгна успеха с човек по-малко и след основна неточност на съдиите
Експертът по съдийството на радио “Марка ” Алфонсо Перес Бурул е безапелационен, че реферът Хавиер Алберола е взел вярното решение, защото не е имало задоволителен контакт, с цел да бъде отсъдена дузпа.
 Директор на Валенсия: Измислиха си корнер, защо въобще е този ВАР?! Директор на Валенсия: Измислиха си корнер, защо въобще е този ВАР?!
“Има контакт, само че той не е задоволително натоварен. Съдията бе прав да не отсъди дузпа, тъй като играчът на Валенсия самичък падна след съприкосновението с Кесие. Дузпата е интерпретативно решение. Дали той го прави нещо преди или след… не съумях да видя. Забелязах обаче, че обстановката не бе прегледана. Понякога може да пропуснем такова състояние, само че по-късно имаме опция да го прегледаме още веднъж и в елементи, което е значимо. Остана възприятие, че контакт имаше. Струва ми се, че съдията щеше да отъсди дузпата, само че по-късно се отхвърли. Но си мисля нали за това е ВАР, да се преглеждат обстановките. Истината е, че в случай че го настава, има задоволителен контакт, ” съобщи Перес Бурул.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР