Барселона смята да се обърне към съда за разрешаване на

...
Барселона смята да се обърне към съда за разрешаване на
Коментари Харесай

Барселона ще решава казуса Гризман в съда

Барселона счита да се обърне към съда за разрешаване на проблема към наема на нападателя Антоан Гризман. В момента французинът е преотстъпен на Атлетико Мадрид, само че прави усещане, че той не играе доста, като се счита, че " дюшекчиите " съзнателно не го употребяват, с цел да не се постанова да заплащат наложителната уговорка за откупуване, заложена в контракта сред двата клуба. Именно поради това каталунците обмислят да се извърнат към съда, твърди " Мундо Депортиво ".

В контракта за наема на Гризман има заложена уговорка, съгласно която " дюшекчиите " ще би трябвало да платят 40 милиона евро за нападателя, в случай че той играе най-малко 45 минути в 50% от мачовете през сезона. До момента обаче 31-годишният футболист остана на пейката във всеки от първите четири мача на Атлетико, като влизаше през второто полувреме и записваше не повече от 30 минути игра.

" Познавате ме от 10 години. За мен клубът постоянно е преди всичко. Гризман бе на терена, когато имахме потребност от него ", съобщи Диего Симеоне на въпрос по отношение на дребното игрови минути на французина. С това той загатна, че може би е получил разпореждане от горната страна да не разчита толкоз доста на 31-годишния нападател.

От Барса обаче по никакъв начин не са удовлетворени от обстановката и ще си търсят правата в съда. Казусът обаче е много комплициран и за каталунците ще бъде мъчно да убедят съдиите, че Атлетико по някакъв метод нарушава контракта сред двете страни.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР