Барселона си тръгна с гняв в очите от Страната на

...
Барселона си тръгна с гняв в очите от Страната на
Коментари Харесай

Тежка вечер за Барса : Изпусна точки, двама контузени и гняв срещу съдиите

Барселона си потегли с яд в очите от Страната на баските след 0:0 в късния неделен мач от Ла Лига. Не единствено поради резултата, само че и поради условия в дуела, които вбесиха треньора Шави.

Той полудя против рефера Алехандро Ернандес в средата на второто полувреме, когато Ламин Ямал наподобява бе съборен в наказателното поле, само че дузпа не бе отсъдена.

А по това време Шави към този момент бе се държал два пъти за главата, когато Френки де Йонг (в средата на първата част) и Педри - в последните секунди преди почивката, се наложи да бъдат сменени с травми. И двамата сигурно няма да играят десетина дни, което значи, че са навън и за реванша против Наполи в Шампионската лига на 12 март.

Барселона изпусна и отлична опция да се изкачи на второ място след загубата на Жирона като посетител на Майорка (0:1). Още по-ключово - трите точки в Билбао щяха да приближат единствено на 6 каталунците от водача Реал Мадрид.

При това - с иден директен дуел, въпреки и в столицата.

Тимът на Шави изпусна няколко положителни положения, а домакините имаха и голям шанс в една обстановка, когато вратарят Симон не съумя да улови топката след отдалечен прехвърлящ удар, само че тя бе изчистена от голлинията от защитник.

" Лъвовете " от Билбао се задоволиха с реми, нямаха и доста сили, откакто направиха доста мощен мач три дни по-рано в реванша от полуфиналите за Купата на краля, елиминирайки Атлетико Мадрид с 3:0.

Реал води с 66 точки, Жирона има 59, Барселона е с 58. Следват Атлетико Мадрид с 55 и Атлетик с 50.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР