Барселона ще привлече Филипе Коутиньо във втората най-голяма сделка в

...
Барселона ще привлече Филипе Коутиньо във втората най-голяма сделка в
Коментари Харесай

"Барселона" е договорил Коутиньо в сделка за 160 млн. евро

" Барселона " ще притегли Филипе Коутиньо във втората най-голяма договорка в историята на футбола, оповестява Yahoo Sports. Според информацията " Ливърпул " е приел предлагането на каталунците и чака общо до 160 млн. евро с плануваните бонуси.

Собствениците на мърсисайдци от " Фенуей спортс груп " са съобщили на бразилския полузащитник, че има сделка.

Коутиньо е с бразилския народен тим. Преди ден от медицинския щаб на " селесао " оповестиха, че той е в чудесно положение за игра. Лекарят на тима уточни, че травмата в гърба, поради която халфът пропусна последните мачове на " Ливърпул ", се дължала на напрежението от неразбираемото му бъдеще и че играчът имал потребност да поговори с някого.

" Ливърпул " отхвърли няколко оферти на " Барселона ", като съгласно медиите в Англия последното е било за 125 млн. евро. Мърсисайдци дадоха знак, че нямат предпочитание да се разделят с един от главните си футболисти.

Коутиньо обаче подал молба до управлението на клуба на 11 август, с която изискал да бъде трансфериран.


© Associated Press

По-рано през лятото ПСЖ откупи Неймар от " Барселона " за рекордните 222 млн. евро. Каталунците дадоха отговор с привличането на Осман Дембеле за 105 млн. евро и в този момент чакат края на сагата с Коутиньо.

" Ливърпул " пробва да си обезпечи Тома Лемар от " Монако ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР