Барселона ще предложи на капитана си Серхио Бускетс подновяване на

...
Барселона ще предложи на капитана си Серхио Бускетс подновяване на
Коментари Харесай

Барселона ще предложи нов договор на Бускетс, но има важно условие

Барселона ще предложи на капитана си Серхио Бускетс възобновяване на контракта, само че с по-ниска заплата, написа “Ел Мундо Депортиво ”.

Ограничен от финансовия феърплей натрапен от Ла Лига,  каталунците ще предложат на своя капитан заплата, доста по-ниска от тази, която получава сега. Клубът не би имал нищо срещу удължаването да е единствено за 6 месеца, след което той ще може вероятно да премине в американския Интер Маями през януари 2024 година

Капитанът на Барселона Серхио Бускетс е един от играчите в сегашния тим, чийто контракт изтича на 30 юни, дружно със Серхи Роберто. Треньорът на “блаугранас ” Чави е главният покровител на продължаването на договора на опитния 35-годишен футболист.
 Ал Насър подвига офертата си към Серхио Бускетс Ал Насър подвига офертата си към Серхио Бускетс
За бъдещето на Бускетс има редица спекулации, като с изключение на за Интер Маями, се заприказва за сериозен интерес и от сегашния клуб на Кристиано Роналдо Ал-Насър, който е подготвен да предложи голяма заплата на футболиста в размер на 36 млн. евро на сезон. Предвид финансовото положение на Барселона, каталунците са наясно, че не могат да се конкурират с тези предложения.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР