Барселона ще обвърже един от най-големите си таланти – Алехандро

...
Барселона ще обвърже един от най-големите си таланти – Алехандро
Коментари Харесай

Балде и Барса се договориха за нов контракт

Барселона ще обвърже един от най-големите си гении – Алехандро Балде, с нов контракт. Според „ Радио Каталуня “ всичко към този момент е конкретизирано, като съглашението ще бъде до лятото на 2027 година, а освобождаващата уговорка в договора на надарения защитник ще бъде 1 милиард евро, което е процедура в новите контракти на огромните звезди на тима. Официално новината ще бъде оповестена, откакто Ла Лига утвърди финансовия проект на Барселона за идващите две години. Очаква се това да стане в петък, на 19 май.

19-годишният Балде имаше основна роля за извоюваната от Барселона шампионска купа. Той е считан за един от най-обещаващите леви крайни бранители в света.

Балде има 41 мача досега през този сезон, като направи седем асистенции и означи едно попадение, което осъществя в дербито с Еспаньол през уикенда, в което Барселона публично завоюва купата.

Предишният договор на гения изтичаше на 30 юни 2024 година.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР