Барселона се справи с Интер на "Ноу Камп"Отборът на Барселона

...
Барселона се справи с Интер на "Ноу Камп"Отборът на Барселона
Коментари Харесай

Барселона се справи с Интер на "Ноу Камп"

Барселона се оправи с Интер на "Ноу Камп"
Отборът на Барселона победи Интер с 2:0 вкъщи в третия си мач от група В на Шампионската лига и остана на върха в класирането с цялостен актив точки.

На „ Ноу Камп “ каталунците бяха без звездата си Лионел Меси, който счупи ръката си по време на успеха над Севиля в Ла Лига предишния уикенд и ще бъде отвън терените за три седмици. В негово неявяване наставникът на Барса Ернесто Валверде даде късмет за изява на Рафиня Алкантара и точно той се оказа основната фигура за домакините. От самото начало първенците на Испания преобладаваха на терена, въпреки че „ нерадзурите “ търсеха своите шансове на контраофанзива. В 32-та минута Рафиня комбинира с Луис Суарес, а уругваецът му върна топката с извънредно тъкмо центриране и бразилецът не сбърка от няколко метра, с цел да открие резултата.

След почивката гостите натиснаха в търсене на изравнителен гол, само че мъчно стигаха до чисти голови положения, а каталунците бяха рискови на контраофанзива и удариха греда след изстрел на ФИлипе Коутиньо. В 83-та минута Жорди Алба постави точка на разногласието, откакто бе изведен в наказателното поле от Иван Ракитич и с прецизен изстрел по диагонала преодоля Самир Ханданович. До края на паднаха повече голове и Барселона завоюва с 2:0, като към този момент има девет точки в актива си, а Интер остава на втора позиция с шест. В другия мач от групата ПСВ и Тотнъм направиха тъждество 1:1 и взеха първите си точки от началото на шампионата.

Останалите резултати:

Брюж – Монако 1:1

Борусия Дортмунд – Атлетико Мадрид 4:0

Ливърпул – Цървена Звезда 4:0

ПСЖ – Наполи 2:2

Галатасарай – Шалке 0:0

Локомотив Москва – Порто 1:3. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР