Барселона се размина с първа загуба от началото на сезона

...
Барселона се размина с първа загуба от началото на сезона
Коментари Харесай

Барса трепери до края в градското дерби

Барселона се размина с първа загуба от началото на сезона в Испания и приключи при 1:1 като посетител в градското дерби на Еспаньол в среща от 22-ия кръг на шампионата.

Наставникът на каталунците Ернесто Валверде започва с изменен състав, в който липсваха няколко титуляри, измежду които звездата Лионел Меси, само че все пак Барса имаше надзор над топката и сътвори две рискови положения, посредством Коутиньо и Луис Суарес през първата част.

Дъждът в Барселона последователно се ускори, а от това пострада играта на гостите, които се затрудняваха в комбинациите между тях. Дори появяването на Лионел Меси и Серхи Роберто не оказа помощ на Барселона, а вместо това Еспаньол нанесе своя удар след отнета топка в центъра, центриране на Серхио Гарсия към Жерард Морено, който откри резултата с глава в 66-ата минута.

До края на мача Барселона опита да изравни, само че сгъстената отбрана на градския им противник удържаше на натиска, само че се пропука в 82-ата минута, когато Жерард Пике изравни с глава.

Именно той бе забъркан в грозни подиуми в края на мача, когато удари голмайстора за Еспаньол Морено в опит да почисти топката, а двата тима едвам не се сбиха, като нервите продъжиха и след края на срещата.

Барселона към този момент води с 12 точки пред Атлетико (Мадрид) преди срещата на " дюшекчиите " с Валенсия по-късно довечера.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ В ПРИМЕРА ДИВИСИОН
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР