Барселона се опитва спешно да продаде футболисти за 70 млн.

...
Барселона се опитва спешно да продаде футболисти за 70 млн.
Коментари Харесай

Барса спешно се опитва да събере 70 млн. евро

Барселона се пробва незабавно да продаде футболисти за 70 млн. евро до 30 юни, оповестява Mundo Deportivo. Целта е възможният въпросен доход да бъде включен във финансовия баланс за първата половина на годината. На “сергията” са поставени Филипе Коутиньо и Жан-Клер Тодибо (на снимката). Младият французин е оценен на 25 млн. евро и очакванията са той да бъде взет от Наполи. Тодибо изкара сезона чартърен в Шалке 04, само че по всичко проличава, че няма да остане на “Камп Ноу”.

В същото време няма информации за сериозен интерес към Коутиньо, чиято цена е надалеч по-висока. В момента бразилецът е преотстъпен в Байерн (Мюнхен), само че ще се завърне чак през август след доиграването на сезона в Шампионската лига.

Освен това каталунците договарят с Хетафе, където играе някогашният им играч Марк Кукурейя. В договора на футболиста има откупна уговорка от 32 млн. евро, само че Барса би трябвало да получи 40% от сумата при следваща продажба на играча. Става дума за към 13 млн. евро. “Лос кулес” желаят още в този момент да получат тези 13 млн. евро, съгласявайки се по-късно да не желаят пари, в случай че един ден Хетафе продаде Кукурейя за повече.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР