Барселона се намира във финансова криза, а дълговете на клуба

...
Барселона се намира във финансова криза, а дълговете на клуба
Коментари Харесай

"Барселона" обяви огромни дългове

" Барселона " се намира във финансова рецесия, а задълженията на клуба възлизат на към 730 млн. евро! Това демонстрира докладът на каталунския гранд за 2020 година

Стряскащите числа съставляват 265 млн. евро изплащания по заеми, 2,5 млн. евро в облигации, 164 млн. евро дълг към някогашни играчи и треньори и 298 млн. други.

Вицешампионите са приключили сезон 2019/20 с дълг от 488,4 млн. евро. " Блаугранас " водят договаряния с кредитори за отсрочване на тези заплащания, надявайки се на схващане поради следствията от пандемията с ковид.

В " Барселона " разчитат да получат пролонгация до 30 юни тази година. Докато някои кредитори към този момент са приели, диалозите с други не престават.

При подробен обзор на оповестените документи се вижда графата с предстоящите доходи от билети, на които клубът разчиташе доста през този сезон, само че на този стадий посочената сума наподобява невъзможна за постигане, поради възбраната за наличие на почитатели по трибуните.

Каталунците чакат 56 млн. евро доходи при потенциал от 25% през февруари и 50% от месец май, което е заложено и в прогнозните резултати.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР