Барселона се класира за ½-финалите в турнира за Купата на

...
Барселона се класира за ½-финалите в турнира за Купата на
Коментари Харесай

Шави: Виждам много класа в Усман Дембеле

Барселона се класира за ½-финалите в шампионата за Купата на Краля след победа с минималното 1:0 над Реал Сосиедад, а в воин за каталунците се трансформира Усман Дембеле, който вкара единственото попадение.

След края на срещата французинът получи заслужени похвали от старши треньора на Барселона Шави Ернандес. Той посочи големия развой на Дембеле през последните месеци, откакто крилото възобнови контракта си с Барса.

„ Силната игра на Дембеле през днешния ден (б.р. - вчера) не е изолиран случай. Той е футболист, който помъдря много, откогато съм тук. Виждам доста класа в него. Усман има извънреден капацитет и по тази причина му се поверявам. Крайните бранители постоянно страдат, когато би трябвало да го пазят. Той е отлично момче и се веселя за него. Публиката го освиркваше, само че в този момент го изпраща на крайници ”, съобщи Шави Ернандес.

„ Не сме задоволително нападателни пред противниковата врата. Спечелихме единствено с 1:0, а противникът ни имаше положения в края. Не можем да си позволим сходни пропуски. Трябваше да вкараме втори гол. Педри е добре. Коляното му просто е ожулено, само че той ще е подготвен за идващия мач “, продължи младият експерт.

„ В края на януари се намираме там, където искахме да бъдем - на върха в Ла Лига, на полуфиналите за Купата на краля, а също така към този момент спечелихме Суперкупата. Имам най-хубавия щаб в света и съм извънредно благополучен, че мога да работя с тези хора “, сподели още наставникът на Барселона.

Шави добави, че ще продължи да разчита на Рафиня и има вяра в него, без значение от информациите, че бразилецът е пред разлъка с клуба.

Dembélé Delivers
— FC Barcelona (@FCBarcelona)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР