Барселона се изкачи на второ място в Ла Лига, след

...
Барселона се изкачи на второ място в Ла Лига, след
Коментари Харесай

Барселона наказа Севиля, Реал взе пета победа

Барселона се изкачи на второ място в Ла Лига, откакто разруши Севиля с 3:0 като посетител. Лидер продължава да е Реал Мадрид, който надделя Бетис с 2:1.

Рафиня откри резултата в интерес на Барселона 21-ата минута. Това беше първият му гол след прехвърлянето от Лийдс през лятото. Десет минути преди почивката гостите вкараха за повторно. Разписа се Роберт Левандовски, който към този момент има пет попадения през сезона. Ерик Гарсия вкара за 0:3 малко след почивката., който играеше против някогашния си отбор.

Севиля продължава да няма победа през сезона и има единствено точка в четири мача. А също така удължи и кошмарната си серия против Барселона. От началото на сезон 2007/008 година отборът има единствено една победа в 31 срещи с каталунците.

Барса има 10 точки в четири кръга – две по-малко от. Кралският клуб е с четири победи от четири мача след мъчно 2:1 над Бетис. Винисиус откри първоначално, само че Каналес изравни в 17-ата минута. В 65-ата минута Родриго вкара за 2:1. След това той имаше късмет и за още един гол, само че уцели гредата.

Загубата е първа за Бетис през сезона. Зелено-белите са трети в класирането с 9 точки.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР