Барселона разпиля Атлетик Билбао с 4:0 на Камп Ноу“ в

...
Барселона разпиля Атлетик Билбао с 4:0 на Камп Ноу“ в
Коментари Харесай

Дембеле и Барселона развинтиха Атлетик Билбао

Барселона разпиля Атлетик Билбао с 4:0 на „ Камп Ноу “ в 11-ия кръг на Ла Лига. В центъра на шоуто беше Усман Дембеле, записал гол и три асистенции.

С триумфа каталунците продължиха гонитбата с Реал Мадрид на върха в класирането. Те има три три точки по-малко от Кралския клуб – 28 против 31. Тимът на Шави записа и девета суха мрежа от началото на сезона. Атлетик пък направи четвърти следващ мач без победа, само че остава шести с 10 точки по-малко от.

Домакините поведоха още в 12-ата минута. Роберт Левандовски центрира към Усман Дембеле, а той с глава прати топката в долния ляв ъгъл на вратата. Шест минути по-късно французинът комбинира със Сержи Роберто, той стреля, топката рикошира в крайници на Андер Ерера и стана 2:0.

Роберт Левандовски осъществя дежурния си гол в 22-ата минута за 3:0 и постави точка на разногласието. Последният гол беше дело на Феран Торес в 74-ата минута.

Двата тима обаче приключиха с по двама контузени. За Барселона това са. За гостите с контузии напуснаха Андер Ерера и Дани Гарсия.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР