Барселона разгроми с 3:0 Севиля и увеличи аванса си пред

...
Барселона разгроми с 3:0 Севиля и увеличи аванса си пред
Коментари Харесай

Чудесен кръг за нас, радва се Чави

Барселона разгроми с 3:0 Севиля и усили задатъка си пред втория в класирането на Ла Лига Реал Мадрид на 8 точки. “Белите ” изгубиха с 0:1 от Майорка и задачата им да защитят купата си става все по-трудно постижима. 

“Изиграхме доста мощен мач. Момчетата свършиха огромен размер работа. За нас е най-трудно да играем против невисок блок, с какъвто действаше Севиля, само че се справихме прелестно ”, съобщи наставникът на Барса Чави Ернандес след успеха. 

“Разликата с Реал към този момент е 8 точки. Всички тимове от второ до шесто място не завоюваха мачовете си. Кръгът е съвършен за нас, само че остават още доста дуели ”, продължи някогашният халф. 

“Радвам се за Жорди Алба, той ни носи доста с включванията си в офанзива. От Рафиня бях удовлетворен и преди този мач. Въпреки рецензиите, ние не оценяваме играта му единствено по броя голове и асистенции. Той лишава топки и придава активност в играта ни. Сега вкара гол във втори следващ мач и повече му се обръща внимание, само че и преди този момент играеше добре ”, сподели още Чави.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР