Барселона продължава с фантастичното си представяне от началото на сезона

...
Барселона продължава с фантастичното си представяне от началото на сезона
Коментари Харесай

Барселона прегази Селта за Купата на Краля в поредно шоу с марка Меси!

Барселона продължава с фантастичното си показване от началото на сезона във всички шампионати. Отборът на Ернесто Валверде продължава да е непобеден, а през днешния ден каталунците си подсигуряваха и присъединяване на ¼ финалите от шампионата за Купата на Краля.

Това стана след победен триумф 5:0 в реванша против Селта, който прати играчите на Ернесто Валверде в идната фаза на конкуренцията. В първия мач двата тима бяха стигнали до тъждество 1:1.

С оглед положителното показване на галисийците против Барселона, се очакваше на " Камп Ноу " феновете да видят равносилен мач, в който крайният победител да не е явен през по-голямата част от дуела.

Да, само че геният Лионел Меси бе решил друго. Звездата на каталунците небрежно умъртви каквато и да било конспирация в границите на по-малко от четвърт час.

 Барселона - Селта 5:0, шоу на Меси и каталунците! онлайн
Барселона - Селта 5:0, шоу на Меси и каталунците!

Кой ще продължи към 1/4 финалите за Купата на Краля?

Аржентинецът се възползва от пас на Жорди Алба от левия фланг, с цел да вкара от придвижване за 1:0!

Минута и половина по-късно обстановката се повтори, с цел да може техничарят с №10 да удвои преднината на Барселона за кеф на най-новата покупка на тима - Филипе Коутиньо, който гледаше от трибуните на " Камп Ноу ".

След по-малко от половин час Меси се регистрира и с съвършена асистенция към Жорди Алба, който повиши на 3:0 от близка отдалеченост.

Гостите не знаеха безусловно къде се намират, което разреши и на Луис Суарес да се разпише, след мощен удар пред вратарското поле за 4:0 - резултат, при който двата тима се отдръпнаха на отмора .

 Снимка 333615
Източник:

През втората част темпото на игра предстоящо спадна, а Меси напусна терена след час игра, отстъпвайки мястото си на Усман Дембеле. Последният загатна, че има сериозен капацитет с отличен пробив и няколко забавни хрумвания пред вратата на гостите.

Младата вяра и голмайстор за каталунците от първия мач на " Балаидос " - Хосе Арнаис, също се появи на терена и можеше още веднъж да се разпише, само че ударът му от дребен ъгъл в наказателното поле не откри очератнията на вратата след отличен пас от дълбочина на Дембеле.

Крайният резултат оформи Иван Ракитич, който вкара с глава след асистенция на Дембеле от корнер!

Барселона - Селта 5:0, следващо шоу на Лионел Меси, поредна победа за Барселона...

 Снимка 333617
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР